PARTIZAN PREŽIVEO UBLJANE! Minimalac Nikolića PRESUDIO Jedinstvu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.11.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pobedom na Ubu protiv prvoligaša Jedinstva rezultatom 1:0 (0:0).

PARTIZAN PREŽIVEO UBLJANE! Minimalac Nikolića PRESUDIO Jedinstvu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Mučili su se izabranici Igora Duljaja, iako su tokom većeg dela držali loptu u nogama, međutim, morali su mnogo da se potrude kako ne bi preživeli prošlosezonsku blamažu iz Sremske Mitrovice.

Potpuna uspavanka vladala je u prvom poluvremenu, sa tek ponekom šansom pred golom Ivana Jovanovića, koji je nekoliko puta sjajnim intervencijama sačuvao svoj tim.

Najpre je Ksander Severina pokušao u 22. minutu, a golman Ubljana odlično reagovao, da bi nedugo zatim udarac Baždara prošao pored njegove stative.

JEDINSTVO - PARTIZAN 0:1 (0:0)

STADION: "Dragan Džajić".

STRELAC: Nikolić 54.

SUDIJA: Danilo Nikolić. Žuti kartoni: Vladisavljević, Bogdanović (Jedinstvo) - Severina (Partizan).

JEDINSTVO: Jovanović - Bogdanović, Milićević, Milanović, Doderović - Vladisavljević, Andrić, Radovanović - Dimitrić, Karikari - Zubairu.

PARTIZAN: Stevanović - Filipović, Medina, Saničanin, Šehović - Šćekić, Belić - Severina, Baždar, Menig - Nikolić.

Jedinstvo je pretilo preko raspoloženog Igora Milanovića, koji je u nastavku meča nekoliko puta umakao defanzivcima crno-belih, ali se na gol čekalo do 54. minuta.

Tada je Nemanja Nikolić iskoristio pas Saldanje i silovitim udarcem zatresao mrežu. Ispostavilo se da je ovaj detalj odlučio pobednika, pa je Partizan rutinski priveo posao kraju i prošao među 16 klubova u Kupu Srbije.

Foto: Starsport

 

Ceo tok meča mogli ste da pratite na našem portalu iz minuta u minut.

TOK MEČA:

90. minut - Velika šans za Jedinstvo u samom finišu, Kvaku je tukao, Stevanović odbranio, ali i da je postigao gol ne bi važio, pošto se napadač  domaćih nalazio u ofsajdu.

80. minut - Prilika za Kristijana Belića, odbranio je Ivan Jovanović.

77. minut - Najbolju akciju imao je domaćin, međutim, promene rezultata nije bilo, ostaje vođstvo Partizana.

64. minut - Imali su sreće Ubljani, pošto je Kristijan Belić pogodio prečku.

54. minut - GOOOOOL!!!! Partizan vodi golom Nemanje Nikolića, probili su bunker domaćih izabranici Igora Duljaja. Vukao je loptu Saldanja, dodao Zahidu, ovaj odmah prosledio Nikoliću, koji je udarcem iz prve doveo goste u vođstvo - 0:1.

47. minut - Jedinstvo prvo preti u nastavku, Igor Milanović je pokušao udarcem da savlada Stevanovića, ali je šut otišao pored gola. I posle toga se našao napadač Ubljana u prilici da šutira, međutim, nije bilo promene rezultata.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na Ubu.

Republika

Foto: Starsport

 

Kraj prvog poluvremena: Jedinstvo - Partizan 0:0

45. minut - Igraće se još tri minuta sudijske nadoknade.

44. minut - Nova opomena za Ubljane, dobio je Bogdanović, a kod Partizana Ksander Severina.

36. minut - Prvi žuti karton na utakmici dobio je Đorđe Vladisavljević iz Jedinstva, pošto je oštrije startovao na Ksandera Severinu.

35. minut - Opet je usledio minrniji period, borba se vodi na sredini terena.

29. minut - Nova šansa za Partizan, u centrirao je Severina, a u padu Samed Baždar pokušao glavom, međutim, lopta je zamalo otišla pored stative.

22. minut - Dobra prilika za Partizan, Ksander Severina je uputio udarac, posle dodavanja Kristijana Belića, ali je Ivan Jovanović bio na mestu i odbranio šut koji je išao u okvir gola.

20. minut - Bez preteranih šansi na Ubu. Partizan je napadao preko Zubairua, koga je morao Filipović da sruši povlačenjem.

9. minut - Imalo je Jedinstvo priliku iz "slobodnjaka", pošto je Igor Milanović oboren od strane Šehovića. Usledio je potom šut Dimitrića levicom savlada Stevanovića, ali bez opasnosti za iskusnog čuvara mreže Partizana.

1. minut - Počeo je susret na Ubu!

Uskoro počinje utakmica na stadionu "Dragan Džajić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading