VELIKI TRANSFER NA POMOLU! Fudbaler Partizana prelazi u Milan

Autor:

Sport

04.11.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi igrač napušta Humsku kao slobodan igrač

VELIKI TRANSFER NA POMOLU! Fudbaler Partizana prelazi u Milan

Foto: Fudbalski savez Srbije

Mladi fudbaler Partizana Matija Popović uskoro će napustiti Humsku i to kao slobodan igrač. Međutim, on neće biti dugo bez kluba, jer je italijanski velina pokazao već interesovanje za mladog igrača. On se nalazi na radaru Milana, s kojim bi već u januaru trebalo da potpiše ugovor. 

To je otkrio italijanski novinar Mateo Moreto, a potom podelio najpoznatiji i najbolji specijalista za transfere na svetu, Fabricio Romano

- Ekskluzivno. Milan radi na potpisivanju Matije Popovića za januar. Srpskom dragulju u decembru ističe ugovor sa Partizanom. Zainteresovani su Barselona, Real Madrid, Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen i Ajaks, ali Rosoneri žele da napreduju u pregovorima - napisao je Moreto.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

 

Popović je na početku sezone trebalo da se priključi prvom timu, ali to se nije realizovalo. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je na okupljanju pred početak sezone rekao da je Matiji Popoviću ponuđen najveći ugovor ikad kad je u pitanju mladi igrač.

- To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem . Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu - rekao je Vazura.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading