LUDNICA U ĐENOVI: Oba golmana dobila crvene kartone, Žiru branio na kraju, Jović igrao od starta! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" osvojili ceo plen.

LUDNICA U ĐENOVI: Oba golmana dobila crvene kartone, Žiru branio na kraju, Jović igrao od starta! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Luka Jović

Fudbaleri Milana uspeli su da iskoriste kiks Intera i preuzmu lidersku poziciju na tabeli Serije A, pošto su u velikoj drami savladali Đenovu u gostima sa 1:0 (0:0).

Reprezentativac Srbije Luka Jović našao se u startnoj postavi "rosonera", ali nije mu pošlo za rukom da postigne prvenac u dresu velikana sa San Sira.

Umesto njega, trijumf Milanu doneo je drugi fudbaler na "ić", a to je Kristijan Pulišić, koji je u 87. minutu postigao jedini pogodak na utakmici.

Posle toga je Jović, u trećem minutu nadoknade, napustio igru, a tek onda je usledila prava drama.

Golman Milana Majk Menjan je dobio direktan crveni karton zbog faula ispred kaznenog prostora, a kako je Stefano Pioli tada već iskoristio sve izmene, na gol je morao da stane Olivije Žiru.

U nastavku je Đenova imala korner, pa je njen golman Đozep Martinez otišao u protivnički šesnaesterac, a uspeo je da napravi faul za drugi žuti karton, pa je i on isključen. Međutim, domaći tim je imao još izmena na raspolaganju, pa nije morao nijedan igrač iz polja da stane među stative.

Na kraju, više nije bilo šansi, pa je Milan slavio minimalnim rezultatom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading