ZLOĆA IZ "IGRE SUDBINE" OTKRILA OD ČEGA JE GODINAMA BOLOVALA: Matea je dugo skrivala mučnu tajnu "Niko nije dužan da trpi moja stanja"

Autor:

Lifestyle

04.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je ispričala da je sve skrivala osmehom.

ZLOĆA IZ "IGRE SUDBINE" OTKRILA OD ČEGA JE GODINAMA BOLOVALA: Matea je dugo skrivala mučnu tajnu "Niko nije dužan da trpi moja stanja"

Foto: ATA Images

Glumica Matea Milosavljević primećena je u seriji "Igra sudbine" gde je publika zavolela kroz lik Sofije Šubarević. Dok smo na malim ekranima imali prilike da vidimo i saznamo kakva je glumica, o njenom privatnom životu ne zna se puno. U jednom intervjuu iskreno je govorila o detinjstvu i tinejdž periodu, te je otkrila da je u određenom periodu života imala bulimiju. Razvod njenih roditelja uticao je na njenu nesigurnost.

Da posetimo, bulimija je poput anoreksije vrsta pisihičkog poremećaja gde osoba ima "iskrivljenu sliku" o sebi. To je poremećaj u ishrani, a glumica je otkrila kako se nosila sa tim:

- Trebalo mi je vreme da javno pričam o tome, ali mislim da je važno - to je bulimija. Ja sam se godinama borila sa tom psihičkom bolešću, skoro su mi rekli da je to psihička porodična bolest. Mislim da iako se podigla svest o mentalnom zdravlju malo se priča o anoreksiji i bulimiji, a one su jako važne jer mogu da imaju smrtonosni ishod. Za mene dok ne pokažem to neko svoje depresivno stanje niko ne bi rekao da sam depresivna jer ja kad izađem na ulicu, ja sam nasmejana. Sve moje boljke ostaju kod kuće ili na psihoterapiji. Niko nije dužan da trpi moja stanja, a mislim da je lepo videti srećne ljude. 

Foto: instagram.com/mateus31

Matea Milosavljević bolovala je od bulimije

Otkriva da na početku nije bila svesna onoga što joj se dešava.

- Nikad ne mogu da kažem da sam bila debela ali sam u tinejdž dobu bila krupnija. Ja sam sebe ubedila da ne treba da izgledam tako. Onda su krenule dijete. U trećoj četvrtoj godini srednje škole autofagiju sam sama izmislila. Posle 19 h ne jedem ništa i to leto sam baš smršala. Kad sam došla u školu svi su se pitali šta mi se desilo. Zašto mora nužno nešto da mi se desi ako izgubim neke kilograme. To je ono što me i dan danas nervira, kada smršaš ili si mršav svako sebi da zapravo da pita zašto si tako mršav i da li jedeš nešto. Dok kada je neko gojazan to je neumesno da kažeš - rekla je Matea Milosavljević u podkastu "Nina i Nudla".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.11.2023 02:02

I sada je preterano mrsava, anoreksicna i uopste ne deluje zenstveno. Cak je mrsavioja nego na pocetku serije,a uporno nosu garderobu koja pokazuje kosti. Garderoba je i neprimerena kancelariji.