PEĐA JOVANOVIĆ IZNENADIO ŽENU: Javno isplivali romantični kadrovi posle POMIRENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pevač pokazao kako je obradovao svoju lepšu polovinu.

PEĐA JOVANOVIĆ IZNENADIO ŽENU: Javno isplivali romantični kadrovi posle POMIRENJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Peđa Jovanović poznati pevač, nedavno je priredio svojoj supruzi Ani Jovanović iznenađenje za pamćenje. Povodom njenog rođendana, Peđa je napunio sobu ruža i organizovao gala žurku. Na Instagramu se pojavio snimak sa slavlja, na kojem se vidi srećan par kako uživa u zajedničkom pevanju i igri, sa osmehom na licu.

Ovaj gest je posebno zanimljiv jer je Peđa u prošlosti govorio o problemima u svom braku, priznavši da je on krivac za propast istog. U jednom intervjuu je rekao da je krenuo "stranputicom" i da je njegov život u tom periodu bio haotičan, sa mnogo kafanske atmosfere i alkohola. Međutim, sada se očigledno trudi da popravi stvari i vrati se svom zakonitom braku, priznavši da nikada nije preboleo svoju suprugu.

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas - rekao je Peđa.

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - zaključio je on u emisiji "Magazin in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading