PEVAČICA SE PONOVO VRATILA ALKOHOLU: Bila je trezna skoro ČETIRI meseca, a onda je na nastupu OVO uradila i sve rastužila!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.11.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da joj je jako dosadno bez alkohola.

PEVAČICA SE PONOVO VRATILA ALKOHOLU: Bila je trezna skoro ČETIRI meseca, a onda je na nastupu OVO uradila i sve rastužila!

Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada već jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Adel je pre samo par meseci izjavila kako je trezna više tri meseca. 

Ipak, pre samo nedelju dana je izjavila na svom konceru da će nazdraviti sa špriceom i da je veoma ljuta zbog toga jer sada pravo vreme za crno vino

Republika

Foto: shutterstock

Pevačica Adel se vratila starom poroku

 

Kasnije je objasnila da je crno vino morala zameniti sa belim, jer jako kvari njen dobro poznati i obožavani glas. 

- Čaša crnog vina me "prevrće". Imam najgori mamurluk, cela usta i jezik su mi crveni. Izgledam kao katastrofa i jednostavno mi uništi glas - rekla je. 

- Prestala sam piti alkohol, ali sada sam spremna ponovo početi. Moja pauza je gotova - dodala je kroz smeh. 

Kada su je kasnije novinari pitali da li se šalila, objasnila je da nije, jer je joj je ovako treznoj jako dosadno. 

- Prestala sam da pijem pre možda tri i po meseca, ali mi je jako dosadno. Mislim bila sam u svojim dvadesetim godinama, doslovno granični alkoholičar, ali to mi zaista nedostaje. Izbacila sam kofein - rekla je pevačica kroz smeh. 

 

 

Ipak, njeni fanovi su se veoma zabrinuli jer je tokom karantina, pevačica je izjavila da je pila po četiri flaše vina u toku jednog ručka. 

Nažalost, prema izveštaju stranih medija, situacija polako izmiče kontroli i Adel se, izgleda, opet vraća starom poroku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading