PEVAČICI UMRLA ĆERKA: Tragedija koja ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

13.11.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Bošković ogolila dušu o bolnom gubitku.

PEVAČICI UMRLA ĆERKA: Tragedija koja ledi krv u žilama!

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Tamara Bošković

Takmičarka Tamara Bošković u emisiji "Nikad nije kasno" otkrila je svoju potresnu životnu priču. Naime, Tamara je priznala da je doživela veliku porodičnu tragediju koja ju je naterala da prestane da peva.

- Ja imam dvoje dece i Novak je bio treći, uvek mi je teško kada ovo pričam. On je rođen 2011. godine u Frankfurtu sa jednim sindromom - ispričala je Tamara kroz suze. Kako je istakla, kada se to desilo, ona je prestala da peva i mislila je da nikada više neće stati na scenu.

- Prestala sam da pevam 2004. godine kada sam rešila da se udam, nekako mi je svega bilo dosta - objasnila je Tamara. Međutim, voditelj Žika Jakšić dao joj je veliku podršku, kao i publika koja ju je glasno aplaudirala nakon što je čula njenu priču.

Republika

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Tamara Bošković

- Gledao sam sada i publiku, sve si nas rasplakala svojom pričom. To su neke tragedije koje se u životu dese, nikad nećemo znati zbog čega su se desile. Ali je mnogo važno što si na kraju rekla, da čovek iz svake tragedije mora da nađe snage u sebi, da sebi objasni i da nađemo snage da nastavimo put dalje. Lepo je što si našla snage i što si na scenu došla sa takvom energijom - rekao je Žika.


Tamara je priznala da još uvek teško priča o svemu što se dogodilo, ali da je shvatila da je život suviše kratak da se zaustavi zbog jedne tragedije. Njena hrabrost i snaga su inspiracija mnogim ljudima koji su prolazili kroz slične situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading