BIVŠI TRENER ZVEZDE MERIDIANBET ODRŽAO ČAS PARTIZANU! Jovanović DOBIO Žoca usred Arene, pa OTKRIO da li je najveća POBEDA?

Autor:

Sport

13.11.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igokea je napravila iznenađenje u Štark areni i nanela drugi poraz braniocu titule u regionalnom takmičenju.

BIVŠI TRENER ZVEZDE MERIDIANBET ODRŽAO ČAS PARTIZANU! Jovanović DOBIO Žoca usred Arene, pa OTKRIO da li je najveća POBEDA?

Foto: Starsport

Ni najveći optimisti nisu mogli da zamisle kako će bivši trener Zvezde Meridianbet Vladimir Jovanović sa svojim izabranicima održati čas košarke favorizovanim crno-belima.

Prednost gostiju iz Laktaša išla je u jednom trenutku i na 22 poena razlike, da bi na kraju pobednik bio odlučen sa zvukom sirene (91:89), a koš za trijumf postigao je Stefan Mudi dve sekunde pre kraja susreta.

Blistao je nekadašnji strateg tima s Malog Kalemegdana, zbog velikog podviga pred grobarima:

Foto: Starsport

 

- Čestitam svojoj ekipi na bitnoj pobedi. Imali smo lošu utakmicu u prošlom kolu i tražili smo reakciju. Veći deo utakmice smo bili oni pravi, čak i na kraju, kada nas je rival stizao. Dali su 32 poena u poslednjoj četvrtini, napadali su nas u leđa, ali smo i tada znali šta hoćemo. Verovali da će jedna lopta odlučiti i mislim da smo zasluženo pobedili - rekao je Jovanović. 

Otkrio je bivši trener Zvezde Meridianbet i šta ga je posebno radovalo u ovom meču. 


- Od pobede me još više raduje što smo bili pravi tim od početka do kraja. I kada je bilo dobro i kada je Partizan pravio velike serije… Držali smo se zajedno, igrači su se podržavali i to je najveća pobeda za mene - istakao je Jovanović.

Igokeu u sredu u FIBA Ligi šampiona očekuje gostovanje Tortoni u Italiji, a potom za vikend igraju kod kuće protiv Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading