SKANDAL! ALBANSKI ORAO ZA IGRAČE TSC-A! Psovali im srpske majke - opšti haos na utakmici protiv Frajburga!

Autor:

Sport

10.11.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i posmatrao događaj.

SKANDAL! ALBANSKI ORAO ZA IGRAČE TSC-A! Psovali im srpske majke - opšti haos na utakmici protiv Frajburga!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub TSC doživeo je težak poraz od Frajburga (5:0) u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope, ali su skandali na tribinama nakon meča privukli pažnju. Navijači Frajburga, stacionirani na gornjoj platformi zapadne tribine, izazvali su incident vređanjem i provokacijama.

Navijači, koji su simpatizeri Albanije ili Albanci koji podržavaju Frajburg, pokazivali su dvoglavi albanski orao fudbalerima TSC-a. Pored toga, trojica ili četvorica navijača su psovali Srbiju, majke fudbalerima TSC-a i spominjali Kosovo. Incindent se dogodio nakon meča, a fudbaleri TSC-a su gledali u neverici, dok su prestali s vređanjem kada su svi fudbaleri ušli u tunel.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i posmatrao događaj. Pitanje je da li će UEFA reagovati na ovaj skandal.

Ovo nije bio jedini incident u Ligi Evrope, jer su i navijači italijanske Fiorentine pravili odvratan gest vređajući na rasnoj osnovi igrača srpskog kluba u meču protiv Leskovca, što je dovelo do privremenog prekida utakmice. Fiorentina je na kraju pobedila 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading