VELIKO PRIZNANJE! Zahvalnica Visokih Dečana za rad HO Svi za Kosmet!

Autor:

Vesti

08.11.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prisustvu vernika i posetilaca, iguman otac Sava svečano je uručio zahvalnicu organizaciji "Svi za Kosmet" za njihovu dugogodišnju pomoć svetinjama i narodu na ovim istorijskim prostorima.

VELIKO PRIZNANJE! Zahvalnica Visokih Dečana za rad HO Svi za Kosmet!

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala)

Organizacija "Svi za Kosmet" primila je još jedno značajno priznanje za svoj neprocenjiv rad u podršci svetinjama i narodu na Kosovu i Metohiji. Ovo izuzetno priznanje došlo je od igumana oca Save iz čuvenih Visokih Dečana, drevnih srpskih svetinja, nakon nedeljne liturgije.

U prisustvu vernika i posetilaca, iguman otac Sava svečano je uručio zahvalnicu organizaciji "Svi za Kosmet" za njihovu dugogodišnju pomoć svetinjama i narodu na ovim istorijskim prostorima. Ova gesta predstavlja duboko simbolično i značajno priznanje za nesebičan trud i odanost svima koji su učestvovali u radu ove organizacije.

Iz organizacije "Svi za Kosmet" ističu da ovo priznanje pripada svakom članu, volonteru i donatoru, a takođe je i potvrda kvalitetnog i predanog rada koji su pružali svim ljudima na Kosovu i Metohiji. Organizacija se zalaže za podršku očuvanju srpskih svetinja, kulturne baštine i života na Kosovu i Metohiji, pružajući pomoć u različitim oblastima kao odgovor na potrebe zajednice.

U svom obraćanju, predstavnici organizacije "Svi za Kosmet" obećali su da će nastaviti svoju misiju u ime svetih Dečana i u slavu Vaskrslog Hrista, istrajavajući u podršci svetinjama i narodu na Kosovu i Metohiji. Ovo novo priznanje samo dodatno motiviše organizaciju da nastavi sa svojim humanitarnim i kulturnim aktivnostima i nastavi pružati podršku zajednici koja se suočava sa izazovima na ovom istorijskom i duhovnom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading