IZNENAĐENJA U KUPU SRBIJE! Čukarički PREŽIVEO na penale! Čak tri superligaša u AUTU!

Autor:

Sport

01.11.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo da prođe bez "seče favorita".

IZNENAĐENJA U KUPU SRBIJE! Čukarički PREŽIVEO na penale! Čak tri superligaša u AUTU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Kao i ranijih godina, takmičenje u Kupu Srbije donelo je velika iznenađenja. Već u šesnaestini finala, ekipe iz nižih rangova eliminisale su favorizovane superligaše.

Treba reći da je Partizan prošao pobedom protiv Jedinstva na Ubu, ali su se i crno-beli namučili, pa su tek pogotkom Nemanje Nikolića prošli u osminu finala.

Prvoligaš Grafičar je šokirao Spartak iz Subotice i slavio rezultatom 2:0, dok je identičnim skorom slavio i Radnički iz Sremske Mitrovice protiv Radnika iz Surdulice, dok je trećeligaš Vršac izbacio Mladost iz Lučana s 3:1.

Republika

Foto: RFK Grafičar/Dragan Tešić

Grafičar je izbacio Subotičane

Samo je Voždovac ubedljivo opravdao ulogu favorita i deklasirao Dinamo u Pančevu rezultatom 5:0, a na mukama su bili i Čukarički i Napredak, pošto posle 90 minuta nisu uspeli da trijumfuju, jer nije bilo golova (0:0). "Brđani" su tek posle penala prošli dalje (4:3), dok su Kruševljani takođe posle boljeg izvođenja jedanaesteraca slavio na gostovanju protiv Slobode iz Užica s 5:4.

Zanimljivo je da Radnički iz Beograda sa klupe predvodi Dragan Aca Bulić, nekada fudbalski funkcioner, koji je nedavno bio u žiži javnosti zbog učešća u rijalitiju Zadruga, a koji je sada umalo na klupi svog tima napravio prvorazrednu senzaciju.

Rezultati:

Jedinstvo Ub - Partizan 0:1

BASK - Radnički 1923 2:4

Dinamo Pančevo - Voždovac 0:5

Inđija - Kolubara 4:1

Grafičar - Spartak Subotica 2:0

Radnički Beograd - Čukarički 0:0 (pen 3:4)

Radnički Sremska Mitrovica - Radnik 2:0

Soboda - Napredak 0:0 (pen 4:5)

Vršac - Mladost 3:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading