ISPLIVALO! Ovo je glavni UZROK smrti Ser Bobija Čarltona!

Autor:

Sport

01.11.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji engleski fudbaler doživeo tragičan pad.

ISPLIVALO! Ovo je glavni UZROK smrti Ser Bobija Čarltona!

Foto: Ap photo

Legendarni fudbaler Mančester junajteda i, po mnogima, najbolji engleski fudbaler svih vremena, Ser Bobi Čarlton preminuo je pre nekoliko dana u 87. godini života.

Tada je njegova porodica saopštila da fudbalska legenda više nije sa nama, a sada je otkriven i uzrok smrti čuvenog fudbalera.

Naime, kako je objavljeno u belešci mrtvozornika iz Češira, legendarni fudbaler je nesrećno nastradao, pošto je slučajno pao nakon što je izgubio ravnotežu, a potom udario u okvir od prozora, a možda i u radijator.

Ovo se desilo u domu za startije osobe, gde se Bobi Čartlon borio sa demencijom.

Republika

Foto: Ap photo

 

Pošto je Bobiju tada ukazana pomoć utvrđeno je da je slomio rebra i da će verovatno zbog toga razviti upalu pluća. Lekari su ga tada stavili na intenzivnu negu u bolnici, a on je preminuo pet dana kasnije posle pada.

Bobi Čarlton je sa "Gordim albionom" osvojio Svetsko prvenstvo 1966. godine, bio je i član čuvenih "Bezbijevih beba" u Mančester junajtedu, a preživeo je i tragediju u Minhenu, kada je pao aviona sa igračima "crvenih đavola" posle povratka sa gostovanja u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Iza Ser Bobija Čarltona ostali su supruga Lejdi Norma i dve ćerke Suzan i Andrea i unuci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading