NI D OD DERBIJA: Haland rastužio "Teatar snova" - "građani" su gazde Mančestera! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalitetniji tim je odneo bodove.

NI D OD DERBIJA: Haland rastužio "Teatar snova" - "građani" su gazde Mančestera! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tri minijature Erlinga Halanda bile su dovoljne Mančester Sitiju da pokaže ko je trenutni gazda u gradu.

U velikom gradskom derbiju, na "Old Trafordu", "građani" su rezultatom 3:0 savaldali velikog rivala pokazavši da u ovom momentu Ten Hagov kolektiv nema šta da traži u vrhu ostrvskog fudbala.

Igrao se 26. minut kada je ušesnaestercu domaćina oboren Rodri. Sudijska pištaljka je ostala nema, ali je na asustenciju VAR-a, ipak pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Erling Haland i mreža "đavola" se zatresla prvi put.

 

 

Već u četvrtom minutu nastavka susreta, pitanje pobednika je bilo rešeno. Bernardo Silva je ušao u kazneni prostor i prebacio loptu na drugu stativu, a Haland je rutinski glavom postigao svoj drugi pogodak.

 

 

Imali su i domaćini svoje prilike. Najizglednija je viđena u 69. minutu kada je Rašford iz povoljne prilike bio neprecizan, a deset minuta pre kraja susreta Haland je asistirao Filu Fodenu za konačnih Mančester junajted - Mančester siti 0:3.

Sa nova tri boda "građani" su se vratili na treću poziciju i u ovom momentu imaju dva boda manje u odnosu na ekipu Totenhema.

Sa druge stane Mančester junajted sa 15 osvojenih bodova zauzima osmu poziciju i daleko su od borbe za makar plasman u Ligu šampiona.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading