MORALI SMO DA POSTIGNEMO MNOGO VIŠE GOLOVA: Bahar (ne)zadovoljan nakon trijumfa na "Krovu" - imao je i šta da poruči Delijama!

Autor:

Sport

28.10.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna teška prvenstvena pobeda aktuelnog šampiona.

MORALI SMO DA POSTIGNEMO MNOGO VIŠE GOLOVA: Bahar (ne)zadovoljan nakon trijumfa na "Krovu" - imao je i šta da poruči Delijama!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su još jedan minimalni trijumf. U okviru trinaeste runde superligaškog karavana, savladana je ekipa novobeogradskog IMT-a na popularnom krovu Tržnog centra "Stadion" rezultatom 2:1.

Šampion je poveo polovinom prvog perioda igre golovima Žan Filipa Krasoa i Pitera Olajnike, ali je u finišu meča primio pogodak i na kraju strepeo za trijumf. 

Po okončanju susreta trener Barak Bahar je izjavio:

- Neverovatno je da je ovo druga utakmica u kojoj je trebalo da postignemo mnogo veći broj golova nego što to rezultat kaže. Iz jedne šanse smo primili pogodak. Nije lako prilagoditi se promeni nakon utakmice u Ligi šampiona, to zaista jeste velika razlika za igrače. Dobro su se pokazali i borili na terenu - istakao je strateg crveno-belih, a zatim se osvrnuo i na učešće mladih igrača:

- Mladi igrači su nastupili od prvog minuta. Odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu. Takođe, cela ekipa je dobro igrala, pokazali su veliku borbenost. 

Foto: Starsport

(Ne)zadovoljan je prikazanim na "Krovu" - Barak Bahar

 

Očekuje izraelski stručnjak veliku prodršku navijača i na meču protiv ekipe TSC. 

- Imali smo neverovatno podršku navijača i nakon utakmice. Time sam posebno zadovoljan, mnogo nam znače na svakom meču. Nadam se da će biti uz nas i u sredu na utakmici protiv ekipe TSC - zaključio je Bahar.

Da podsetimo, već u sredu 1. novembra Crvenu zvezdu očekuje zaostali duel protiv TSC-a iz Bačke Topole na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading