MARIJA ŠERIFOVIĆ O PRIZNANJU DA JE LEZBEJKA: Već 20 godina odlazi na psihoterapiju!

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu o privatnom životu!

MARIJA ŠERIFOVIĆ O PRIZNANJU DA JE LEZBEJKA: Već 20 godina odlazi na psihoterapiju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović je 2013. godine javno priznala da je homoseksualnog opredeljenja, odnosno privlačnost prema osobama istog pola, što je u to vreme izazvalo brojne komentare. Međutim, osvrnuvši se na svoju ispovest, pobednica "Evrovizije" je istakla da se u njenom životu ništa nije promenila od tog trenutka.

- Nisam primetila nikakve razlike na privatnom, a ni na poslovnom planu nakon toga. Tada sam otkrila sve što sam želela da moja publika zna o meni. Moj privatni život ljude jako uznemirava jer misle da je jako zabavan, a zapravo je beskrajno dosadan, do neverovatnosti je dosadan. Sama sam već nekoliko godina, ali ne i nervozna. Mislim da će tako i ostati - kazala je Marija, prenosi hrvatska Gloria.

Republika

Foto: Printscreen

Marija Šerifović

Kako je otkrila, već 20 godina odlazi na psihoterapiju, te ohrabrila ljude da se odluče na isti korak.

- O tome mislim sve najbolje. Važno mi je da o tome glasno govorim, da ljudi održavaju svoje mentalno zdravlje, da ne misle kako će ih neko zavezati u luđačku košulju ako održavaju svoje stanje uma i duše - istakla je Šerifovićeva.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading