POSLE POBEDE NAD JAVOROM! Barak Bahar doneo VAŽNU odluku!

Autor:

Sport

21.10.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je protiv Javora iz Ivanjice upisala novi trijumf i nastavila trku s Partizanom.

POSLE POBEDE NAD JAVOROM! Barak Bahar doneo VAŽNU odluku!

Foto: Starsport

Držeći se ranijeg stava, da ne daje izjave za medije posle mečeva, zbog ratnog stanja u svojoj državi, umesto trenera Zvezde Baraka Bahara pred kamere je stao Boris Savić.

Pomoćnik izraelskog stručnjaka je pohvalio Jovana Mijatovića, fudbalera koji je odlučio pobednika golom u 77. minutu. Kako je ocenio, sav rad i trud mladog napadača u prethodnim nedeljama, izašao je na videlo protiv Ivanjičana.

– Podelio bih utakmicu na dva dela. Prvo poluvreme je bilo jedno od najkvalitetnijih u ovoj sezoni. Dominacija na terenu, kontrola i stajanje iza lopte, uz tri pogođena okvira gola i postignut pogodak. Mogli smo još, ali onda u drugom poluvremenu nedostatak koncentracije u fazi odbrane, jer je zaista neshvatljivo da primamo dva gola i tako dovodimo utakmicu i pobedu u pitanje. Na kraju, pobeda golom Mijatovića koji radi dobro, ponaša se kako treba i sjajno izgleda na terenu - rekao je Savić.

Republika

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Boris Savić, pomoćnik Baraka Bahara

Crveno-bele već u sredu čeka gostovanje u Nemačkoj, viceprvaku Bundeslige Lajpcigu u 3. kolu Lige šampiona.

– Čeka nas teška utakmica, potpuno drugačija od onih koje imamo u našoj ligi. Imaćemo priliku da igramo protiv kvalitetne ekipe. Spremićemo se što bolje – istakao je Boris Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading