NAGRADA U PRAVIM RUKAMA! Ivanić dobio VELIKO PRIZNANJE, pa doprineo VOĐSTVU Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivac crveno-belih oduševio u prethodnom kolu.

NAGRADA U PRAVIM RUKAMA! Ivanić dobio VELIKO PRIZNANJE,  pa doprineo VOĐSTVU Zvezde! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju utakmicu 12. kola Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" protiv ekipe Javora iz Ivanjice.

Izabranici Baraka Bahara jure novu pobedu, kojom bi napravili lepu uvertiru pred gostovanje Lajpcigu u trećoj rundi Lige šampiona i, ujedno, nastavili niz dobrih rezultataposle pobede nad Trajalom u Kupu Srbije, doduše, sa znatno podmlađenim timom.

Već u 15. minutu, crveno-beli su stigli do vođstva. Pogodila je lopta Đorđa Skoka posle centaršuta slavljenika Ivanića i završila u mreži gostujućeg tima za autogol i - 1:0.

Podsetimo, prethodno su crveno-beli slavili u Kragujevcu protiv Radničkog 1923 sa 4:3, iako je meč naknadno registrovan službenim rezultatom 3:0 zbog greške domaćih u protokolu.

Foto: Starsport

 

Inače, dva pogotka za aktuelnog šampiona Srbije na tom meču postigao je već pomenuti Mirko Ivanić, koji je ujedno, izabran i za najboljeg igrača 11. kola Superlige Srbije.

Tim povodom, Ivaniću je pred početak susreta protiv Javora, uručena nagrada za igrača kola domaćeg prvenstva, a samo nekoliko trenutaka kasnije je potvrdio priznanje novim golom u Zvezdinom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading