SAOPŠTENE TUŽNE VESTI! Preminuo Milan Stevančević!

Autor:

Vesti

21.10.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo naš istaknuti naučnik i inženjer Milan T. Stevančević.

SAOPŠTENE TUŽNE VESTI! Preminuo Milan Stevančević!

Foto: Pixabay

Sveća

Milan Stevančević, istaknuti naučnik, diplomirani inženjer elektronike i telekomunikacija, koga smo u medijima često slušali kao klimatologa, preminuo je u 86. godini.

Sahranjen je danas na Centralnom groblju u Beogradu.

Foto: RTS printscreen

Milan Stevančević

- Od osnivanja Udruženja, pružao je podršku radu Udruženja učestvujući na stručnim i naučnim skupovima, pružajući značajan doprinos uspehu i drugih akcija Udruženja. Nedostajaće nam njegova spremnost za originalnim tumačenjem aktuelnih geofizičkih procesa i klimatskih promena i drugih složenih fizičkih procesa koji su predstavljali inspiraciju i zanimanje za stavove profesora Stevančevića. Hvala profesoru Milanu T. Stevančeviću za doprinos radu Udruženja Milutin Milanković - poručili su u ovom udruženju.

Stevančević je bio poznat po svojim stavovima o klimatologiji, a njegova predviđanja i savete često smo slušali u medijima. Podaci o bilo kakvom formalnom obrazovanju iz oblasti klimatologije, pak, ne postoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading