FUDBALSKA BOMBA: Kristijano Ronaldo prelazi u menadžerske vode - prvi veliki transfer je već realizovao!

Autor:

Sport

20.10.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je vreme da se pozabavi nekim drugim poslovima u životu?

FUDBALSKA BOMBA: Kristijano Ronaldo prelazi u menadžerske vode - prvi veliki transfer je već realizovao!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo svakako spada u red naboljih igrača koje je ovaj sport ikada iznedrio. I danas sa 38 godina života sa velikim uspehom nastupa kako za portugalsku reprezentaciju, tako i za saudijski Al Nasr iz Rijada.

Za sada nema informacija da li sjajni Portugalac uopšte razmišlja o kraju igračke karijere, ali se čini da mu i neki drugi poslovi u fudbalu, dobro idu.

Naime, iako se i dalje ne bavi menadžerskim poslovima, Ronaldo je ugovorio i svoj prvi transfer. Novi član ekipe Al Nasra do 13 godina postao je njegov sin Kristijano Ronaldo Junior, a potpisom ugovora, automatski je stekao i pravo da nastupi za selekciju do 15 godina.

Foto: shutterstock

Porodica Kristijana Ronalda iz perioda kada je nosio dres madridskog Reala

 

Povodom "nove akvizicije" kluba iz Rijada, saudijski mediji su preneli i informaciju da je Ronaldo izjavio da bi voleo da se na terenu nađe i sa svojim sinom. Ukoliko Ronaldo Junior bude posedovao barem deo očevih fudbalskih znanja i umeće, ne bi bilo čudno da njih dvojucu na nekon narednom periodu vidimo zajendo na terenu u žuto-plavom dresu kluba iz Rijada.

Treba podsetiti da Kristijano Ronaldo ima važeči ugovor sa saudijskim klubom do 2025. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading