KAKAV TRANSFER! Robert Prosinečki blizu klupe Partizana!

Autor:

Sport

19.10.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veliki žuti" blizu novog angažmana.

KAKAV TRANSFER! Robert Prosinečki blizu klupe Partizana!

Foto: www.profimedia.rs/AP

Robert Prosinečki

Legendarni hrvatski fudbaler i bivši reprezentativac, a sada trener Robert Prosinečki mogao bi da ekspresno nađe novi posao, posle otkaza u Rudešu.

Prema pisanju albanskih medija, "Veliki žuti" bi uskoro mogao da postane novi trener tamošnjeg prvoligaša Partizana, koje s klupe trenutno predvodi Zoran Zekić.

Bivši šef struke Crvene zvezde je navodno već otputovao u Albaniju, kako bi odradio i završne pregovore i tako postane novi trener kluba iz Tirane. "Žuti" bi trebalo da postane novi trener do kraja nedelje, kada će sve postati i zvanično.

Partizani su trenutno na 5. mestu elitnog fudbalskog ranga Albanije, na kontu imaju 11 bodova uz dve utakmice manje u odnosu na vodeću Egnatiju koja je sakupila 16 bodova.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Klub iz Tirane je ovog leta nastupio u kvalifikacijama za plasman u Ligu konferencija, ali se nisu plasirali u najmlađe UEFA takmičenje.

Podsetimo, Robert Prosinečki je od početka trenerske karijere predvodio Crvenu zvezdu, turske Kajzeri, Denizli, Olimpiju i Rudeš, dok je bio i selektor reprezentacija Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading