ODAO GA NOĆNI PROVOD: Pretio i vitlao pištoljem u noćnom klubu: Otkriveno da je ilegalno ušao u zemlju, znao da se traga za njim

Autor:

Hronika

20.10.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krunski svedok likvidacije Draga Božovića (20) u sačekuši na Bežanijskoj kosi na suđenju Milošu Ćeraniću (26), Marko Šeović uhapšen je po poternici, dok je vitlao pištoljem i pretio u diskoteci u Beogradu, saznaje Republika.

ODAO GA NOĆNI PROVOD: Pretio i vitlao pištoljem u noćnom klubu: Otkriveno da je ilegalno ušao u zemlju, znao da se traga za njim

Foto: facebook.com/Drago Bozovic

Drago Božović, ubistvo na Bežaniji

Za Šeovićem, Viši sud u Beogradu je tragao duži vremenski period jer je kobne novembarske noći 2018. bio u društvu Božovića i njegovo svedočenje je vrlo značajno za postupak, ali kako mu pozivi za dolazak na ročišta nisu stizala, nije se znalo gde boravi.

- Utvrđeno je da je Šeović pre šest meseci napustio Srbiju preko graničnog prelaza ka Zapadnoj Evropi, ali od tada nije registrovan njegov ulazak u zemlju. Sada se desio incident u jednom beogradskom noćnom klubu, odnosno diskoteci gde je policija reagovala. Kada su identifikovali momka koji pravi probleme i sa pištoljem preti obezbeđenu i oružjem vitla po klubu slučaj su prijavili tužilaštvu i sudu. Čim su rekli njegovo ime rečeno im je da ga uhapse i privedu jer se za njim traga. Utvrđeno je i da je u Srbiju ušao ilegalnim putem - rekao je izvor Republike. 

Republika

Foto: facebook.com/Drago Bozovic

 Božović ubijen iz pištolja, Ćeranić pucao sve dok je imao metaka, ali tvrdi da ga je slučajno ubio

Šeovića su sproveli juče iz Centralnog zatvora na suđenje Ćeraniću za ubistvo Draga Božovića, ali je ročište otkazano zbog odsustva branioca okrivljenog, advokata Ivane Ostojić koja je imala manju hiruršku intervenciju. 

Inače, u ovom slučaju je nedavno promenjena optužnica zbog čega je suđenje krenulo iznova. Miloš Ćeranić se brani sa slobode, a prilikom ubistva Božovića koje je delimično priznao, on se video oči u oči sa svedokom Šeovićem pošto je bio u društvu Božovića. Ćeranic se tereti za teško ubistvo,  a prvobitno mu je stavljeno na teret da je pucao iz niskih pobuda, dok mu se sada pripisuje da je to učinio na podmukao način.  

Foto: Printskrin

Ilustracija

Tužilaštvo tvrdi da je sačekušu Ćeranić spremio zbog razmirica sa Božovićem oko trgovine drogom. Porodica ubijenog mladića to negira iako su i sami isticali da je ubica njihovog sina poznat kao diler droge. Roditelji ubijenog Božovića su u više navrata bili neprijatni prema novinarima koji prate suđenje i izveštavaju o njemu.  

Zvanična verzija surove likvidacije na Bežaniji, kaže da je na mladog Crnogorca iz Beograda u neposrednoj blizini vrtića u naselju Bežanijska kosa pucano iz automobila u pokretu. Hitna pomoć prevezla ga je u zemunsku bolnicu u kojoj je preminuo četiri dana kasnije.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading