PLJUŠTE KAZNE U SUPERLIGI! Pazarci i Kragujevčani bez publike, Kragujevčani dobili PO DŽEPU!

Autor:

Sport

19.10.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija FSS donela odluke.

PLJUŠTE KAZNE U SUPERLIGI! Pazarci i Kragujevčani bez publike, Kragujevčani dobili PO DŽEPU!

Foto: Starsport

Iako je 11. kolo Superlige Srbije odigrano pred početak reprezentativne pauze, disciplinska komisija je imala pune ruke posla, zbog incidenata na utakmicama u Novom Pazaru i na kragujevačkom "Čika Dači".

Disciplinska komisija FSS kaznila je Pazarce s dve utakmice bez publike, a u slučaju ponavljanja prestupa u narenih godinu dana biće kažnjen s još pet utakmica pred paznim tribinama.

Prema navedenom obrazloženju, klub sa Jošanice je sankcionisan zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren, pražnjenja severne tribine i jednočasovnog prekida utakmice protiv Vojvodine, koja je odigrana 7. oktobra.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

detalj s meča Radnički 1923 - Crvena zvezda

Ni Novosađani nisu prošli bez kazne, pa u sledećem kolu protiv Čukaričkog na Banovom Brdu neće moći da vode svoje navijače.

Komična scena s kragujevačkog Čika Dače istovremeno je dobila epilog. Uvođenje Miloša Vidovića, koji nije bio upisan u zapisnik utakmice protiv Crvene zvezde, koštaće Radnički 500.000 dinara ili 4.300 prevedeno u evre. Naročito je "nagrabusio" generalni sekretar Kragujevčana Marko Dimitrijević, koji do aprila sledeće godine ne sme da obavlja bilo kakvu funkciju u fudbalu. Odmah posle spornog meča, dobio je i otkaz u kragujevačkom superligašu.

Zbog loše organizacije utakmice i bacanja pirotehničkih sredstava na atletsku stazu i teren Čika Dače u duelu protiv Crvene Zvezde 8. oktobra, Kragujevčani će bez prisustva publike igrati jednu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading