MOMENTALNA OSTAVKA! Radnički 1923 POVUKAO radikalan potez, zbog PROPUSTA protiv Zvezde!

Autor:

Sport

08.10.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani će izgubiti za "zelenim stolom".

MOMENTALNA OSTAVKA! Radnički 1923 POVUKAO radikalan potez, zbog PROPUSTA protiv Zvezde!

Foto: star sport

Radnički 1923 je u današnjoj utakmici 11. kola Superlige Srbije ugostio Crvenu zvezdu i posle spektakularne utakmice bio poražen rezultatom 3:4. Osim bodova, Kragujevčani su nedugo posle duela s braniocem titule ostali je bez sekretara kluba!

Preciznije, Marko Dimitrijević je napravio ogroman propust, pošto je dres Radničkog 1923 početkom drugog poluvremena obukao Miloš Vidović, a nije bio u protokolu za okršaj na "Čika Dači". Kako prenosi "Sport klub", pomenuti detalj naterao je Dimitrijevića da podnese neopozivu ostavku.

Foto: Starsport

 

 

Kada se to desilo, početkom drugog poluvremena, svi su bili zbunjeni na terenu. Ipak, pravovremenom i ekspresnom reakcijom klupe Crvene zvezde, uključili su se delegat Jovan Marjanović i glavni arbitar Novak Simović iz Lovćenca, pa je Vidović posle samo 25 sekundi na terenu, tek što je uzeo kapitensku traku, morao da ode u svlačionicu.

Zbog toga se upravo očekuje da duel u Kragujevcu bude registrovan 3:0 u korist crveno-belih. Iako bi Radnički mogao i značajnije da budu kažnjen, po svoj prilici to se neće dogoditi, jer se ni u ranijim slučajevima klubovima nisu oduzimali bodovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading