PAO SA KROVA I POGINUO: Ovo je muškarac iz Srbije koji je nastradao u Italiji!

Autor:

Hronika

08.10.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić je neko vreme bio u komi, međutim, nažalost, podlegao je povredama, dok je G. M. van životne opasnosti.

PAO SA KROVA I POGINUO: Ovo je muškarac iz Srbije koji je nastradao u Italiji!

Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

Državljanin Srbije Darko Pajkić (42) iz Voluje kod Kučeva, poginuo je u padu s krova zgrade kojim je hodao, i to s visine od oko osam metara, u italijanskom gradiću Arkoleo.

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić, koji je živeo u San Bonifacio, i njegov dugogodišnji kolega G. M. (57) koji je i vlasnik firme u kojoj je Pajkić bio zaposlen, u sredu oko 15 sati, pali su sa krova dvospratnice na koji su se popeli sa namerom da izvedu radove na sanaciji.

Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

 

Kako pišu italijanski mediji, do nesreće je došlo usled urušavanja zida nastrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda. Vatrogasci koji su stigli na lice mesta izvukli su dvojicu teško povređenih radnika iz ruševina i premestili na bezbedno mesto, gde su im lekari odmah nakon toga pružili prvu pomoć.

Republika

Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

 

Pajkić je odmah helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni, dok je G. M., prevezen prvo u bolnicu San Bonifacio, odakle je, takođe, helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni.

Pajkić je iza sebe ostavio suprugu Sanelu i trinaestogodišnje blizance Dimitrija i Sebastijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading