ZBOG OVE ZASTAVE JE NASTAO HAOS NA MARAKANI: Evo šta na njoj piše

Autor:

Sport

19.10.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastavu proveravala i Žandarmerija.

ZBOG OVE ZASTAVE JE NASTAO HAOS NA MARAKANI: Evo šta na njoj piše

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru sa 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i praktično jednom nogom zakoračili u Nemačku. Međutim, duel na Marakani odigran u utorak uveče obeležio je veliki incident kada su gostujući navijači počeli da divljaju u "kavezu" i da lome i bacaju stolice.

Navodno, to su uradili jer im je "navijač Srbije prerušen u redara oteo zastavu". Istina, rerad jeste odneo zastavu iz "kaveza" i posle ju je policija vratila, a sada je otkriveno o kojoj se zastavi tačno radi i šta je na njoj pisalo.

Kako su otkrili na Fejsbuk stranici "Ultra Crna Gora" uzeta im je bila zastava Udruženja Crnogoraca Kula. Na njoj je grb Crne Gore na crvenoj podlozi, a ćirilicom je ispisano "Udruženje Crnogoraca opštine Kula", a isto piše i pored grba.

Foto: Fejsbuk/ultracrnagora

 

- To nije navijačka zastava i prvi put se kačila na našoj ogradi. Završila je kod komesara za bezbednost, Žandarmerija ju je proverila pet-šest minuta i dozvolila je da bude vraćena. Čitava priča oko same zastave staje u ovih par rečenica - stoji između ostalog u obrazloženju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading