UKOLIKO SE SRBIJA PLASIRA NA EP! Neće moći da ide u OVAJ šešir! Sve je izvesnije da ćemo ZAVRŠITI u POSLEDNJEM!

Autor:

Sport

15.10.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je oba poraza u duelima protiv Mađarske.

UKOLIKO SE SRBIJA PLASIRA NA EP! Neće moći da ide u OVAJ šešir! Sve je izvesnije da ćemo ZAVRŠITI u POSLEDNJEM!

Foto: Starsport

Na taj način su Piksijevi "orlovi" ostali bez važnih bodova u borbi za mesto na Evropskom prvenstvu, a što je gore, gotovo i bez šanse da bude u drugom šeširu na žrebu ukoliko se plasiraju na završni turnir u Nemačkoj naredne godine.

Srpska selekcija je u subotu izgubila na "Puškaš areni" od naših severnih suseda rezultatom 1:2, isim skorom kao i na Marakani, pa je Mađare ova pobeda izvesno lansirala ka šampionatu Evrope, jer uz utakmicu manje imaju ogromnih 13 bodova na liderskoj poziciji. To je tri više od Stojkovićeve čete, a pet u odnosu na trećeplasiranu Crnu Goru.

Nasuprot tome, “orlovi” će pokušati da izbore drugu poziciju protiv Crnogoraca u utorak na Marakani, odnosno, u duelu s Bugarskom koji će se igrati na stadionu u Leskovcu 19. novembra od 15 časova.

Republika

Foto: Starsport

 

Ako se plasira posle 24 godine na Evropsko prvenstvo, Srbija se gotovo izvesno neće naći u drugom šeširu na žrebu, jer su šanse da se tamo nađe samo dva odsto.

Najrealnija je i dalje da se nađemo u trećem - 73 odsto, dok posle poraza od Mađarske, mogućnost da padnemo u četvrti je skočila sa 14 na 20 odsto.

 

 

Da bi se sve ovo dogodilo, neophodno je da najpre Srbija u utorak dobije Crnu Goru na stadionu “Rajko Mitić”. U svakom drugom slučaju, plasman “orlova” na Euro zavisiće od “hrabrih sokolova”, koji imaju meč manje.

S pobedom protiv Crne Gore u poslednjem kolu bio bi nam dovoljan i remi protiv Bugara.

Kada bi se egledali matematičkim proračuni, šanse Srbije da se nađe na kontinenatalnom šampionati iznose 91 odsto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading