NIJE HTEO DA PREĆUTI! Oglasio se reprezentativac Mađarske koji se zamalo POBIO sa Milinković-Savićem! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" i drugi put poraženi od severnih suseda identičnim rezultatom kao i na Marakani.

NIJE HTEO DA PREĆUTI! Oglasio se reprezentativac Mađarske koji se zamalo POBIO sa Milinković-Savićem! (VIDEO)

Foto: printscreen/TTV Arena Sport

Ponovo su Mađari bili kobni za izabranike Dragana Stojkovića Piksija, nanevši im isti poraz poput onog na stadionu "Rajko Mitić". Jedina razlika je što su tada slavili posle preokreta, a u subotu veče su dva puta ima prednost, koju su na kraju i zadržali.

Ovim neuspehom srpski reprezentativci su zakomplikovali sebi put na Evropsko prvenstvo, na kojem nismo učestvovali više od dve decenije, pa će "orlovi" u narednim mečevima protiv Crne Gore u Beogradu i Bugarske u Leskovcu, morati da upišu maksimalnih šest bodova, kako bi prošli dalje.

Finiš utakmice na "Puškaš areni" doneo je male varnice na terenu, a glavni akteri su bili golman Torina Vanja Milinković Savić, kao i mađarski reprezentativac Žoltan Kalmar, koji su umalo došli i do tuče na centru igrališta.

Srpski čuvar mreže je ispucao loptu, da bi ga potom Kalmar prozivao, a onda je Vanja bio taj koji ga je izazvao na "crtu". Sve se ubrzo, na sreću primirilo, pa su fudbaleri obe selekcije prijateljski napustili teren.

Posle utakmice, oglasio se i Kalmar za mađarske medije, gde je priznao zbog čega je to uradio.

- Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova - rekao je Kalmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading