CRNOGORCI PRETE SRBIJI: Bivši napadač Zvezde ZAGRMEO! "Imam POSEBAN MOTIV"!

Autor:

Sport

15.10.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatraju naše komšije da imaju šanse.

CRNOGORCI PRETE SRBIJI: Bivši napadač Zvezde ZAGRMEO! "Imam POSEBAN MOTIV"!

Foto: fkcrvenazvezda

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Mađarske rezultatom 2:1 u spektaklu pred 60.000 ljudi na "Puškaš areni" u Budimpešti.

Imali su "orlovi" svoje prilike, nedostajalo je i sportske sreće, ali ista mora da se zasluži.

Srbija mora "da vadi fleke" protiv Crne Gore, pobeda je imperativ ukoliko želimo na Euro 2024., ali i Crnogorci smatraju da imaju svoje šanse.

Bivši napadač Crvene zvezde, a sada uzdanica Lećea i jedno od najprijatnijih iznenađenja Serije A ove sezone, Nikola Krstović pričao je za tamošnje medije o utakmici protiv Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Krstović

 

- Moramo da se pripremimo najbolje što možemo, da svako ispuni zadatke. Da izađemo na teren hrabro, kao 11 lavova i da uz pomoć onih koji će ući s klupe izvučemo pozitivan rezultat - a to je pobeda. Za mene je svaki meč bitan, ali kad obučeš dres sa državnim grbom ipak osećaš posebnu ljubav i dodatnu želju. Vraćam se na teren gde sam igrao dve godine i to je dodatni motiv da pružim maksimum, ali niko ništa ne može sam ako ekipa ne odigra dobro. Nadam se da ćemo svi biti pravi. Sitnice su uticale da izgubimo prvi meč. Bili smo bolji 70-80 minuta, onda primili prvi gol, pa drugi u momentima kad smo svi otišli napred u nameri da izvučemo makar remi. Nadam se da će u Beogradu biti drugačije, a i vreme je da nas isprati sreća i ako odigramo slabije, kao što je bilo protiv Bugarske. Zaslužili smo to gledajući sve mečeve od početka kvalifikacija - rekao je Krstović.

Crna Gora će u Beogradu biti nekompletna - između ostalog i za dvojicu štopera rođenih u Srbiji koji propuštaju meč reprezentacije čiji su dres izabrali. Od ranije je poznato da neće biti suspendovanog Igora Vujačića, povređenog Nikole Šipčića i Viktora Đukanovića, a sada su takođe zbog povreda otpali Slobodan Rubežić, Marko Bakić i Andrija Radulović.

Za Srbiju je ovaj meč biti ili ne biti. Ukoliko ne uspeju da savladaju oslabljenu Crnu Goru na Marakani, orlovi i ne zaslužuju da se nađu n a evropskoj smotri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading