GLUMCI U ŠOKU, PUBLIKA PLAČE ZA NJIM: Poznati reditelj i njegova supruga IZBODENI NA SMRT

Autor:

Svet

15.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku, ali se ne iznose pretpostavke o motivima dvostrukog ubistva

GLUMCI U ŠOKU, PUBLIKA PLAČE ZA NJIM: Poznati reditelj i njegova supruga IZBODENI NA SMRT

Foto: Youtube/Avaz TV

Poznatog iranskog filmskog reditelja Dariuša Mehrjuija i njegovu suprugu izboli su na smrt nepoznati napadači u kući u kojoj su živeli, preneli su danas državni mediji.

Zvanična novinska agencija IRNA citirala je zvaničnika iranskog pravosuđa Hoseina Fazelija, koji je rekao da su Mehrjui i njegova supruga Vahideh Mohamadifar otkriveni mrtvi sa ubodnim ranama u vratu, prenosi AP.

Fazeli je naveo da je njihova ćerka Mona Mehrjui pronašla tela kada je u subotu uveče otišla da poseti svog oca koji je živeo u kući u teheranskom predgrađu, oko 30 kilometara zapadno od centra grada.

Istraga je u toku, ali se ne iznose pretpostavke o motivima dvostrukog ubistva, iako se supruga Dariuša Mehrjuija poslednjih nedelja žalila zbog pretnji nožem na društvenim mrežama, navodi AP.

Mehrjui (83) bio je poznat kao suosnivač novog talasa iranskog filma ranih 1970-ih, sledeći pravac realizma, piše Tanjug.

Dobitnik je mnogih nagrada, uključujući Srebrni Hugo na Međunarodnom filmskom festivalu u Čikagu 1998. godine i Zlatnu školjku na Međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastijanu 1993. godine.

Prema navodima vodećih medija iz sveta filma, poznati iranski glumci, ali i mnogobrojni obožavaoci lika i dela Mehrjuija opraštaju se od jutros od njega na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bela ladja

15.10.2023 14:01

To mu si dodje ubeli ih šefovi prijatelji, lele.