RASKRINKANI SU: Reprezentativni neuspeh ništa im ne znači - brazilske zvezde u noći nakon debakla organizovale žurku! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše reprezentativno ostvarenje, očigledno ime je mnogo teško palo.

RASKRINKANI SU: Reprezentativni neuspeh ništa im ne znači - brazilske zvezde u noći nakon debakla organizovale žurku! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/_ribeirorebeca_

Reprezentativci Brazila prilično su razočarali svoje navijače s obzirom da su u meču trećeg kola Kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo koje se 2026. održava u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Država, remizirali sa selekcijom Venecuele rezultatom 1:1.

"Karioke" su pred 44.000 navijača uspele u 50. minutu preko Gabrijela uspele da stignu do prednosti, ali je samo pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka Bela šokirao Brazil. Nakon susreta nezadovoljni navijači su čak pogodili i Nejmara u glavu, nakon čega je samo prisebnošću redara sprečen veći incident.

Međutim, ćini se da brazilskim reprezentativcima i nije toliko teško palo navedeno ostvarenje. Naime, kako prenose mediji u Brazili, trojica fudbalera "karioka" Nejmar, Vinisijus Žunior i Rišarlison priredili su noć nakon susreta protiv Venecuele žurku, odnosno orgije tokom kojih su se popularnim fudbalerima pridružile lepotice Rebeka Ribeiro, Letisija Sogiro i Rita Lopez.

Naravno foto i video zapisa sa navedene "žurke" nema zbog ustaljene prakse da je na ovakvim okupljanjima korišćenje mobilnih telefona zabranjeno, ali je vrlo brzo Rebeka Ribeiro na Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je u društvu Nejmara.

 

Na kraju je brazilski novinar Mateus Baldi izneo još jedan zanimljiv podatak:

- U audio snimku koji kruži gradom, jedna žena tvrdi da je Nejmar ostao sa Rebekom Ribeiro, Vinisijus Žunior sa Letisijom Sogiro, a Rišarlison se sastao sa Ritom Lopez. Neki ljudi tvrde da su influenserku Letisiju Sogiro videli kako odlazi iz hotela u kome je odseo brazilski tim.

Ostaje da se vidi kako će na sve navode reagovati brazilski ljubitelji fudbala, a Rebeka Ribeiro je već najavila da će tužiti svakoga ko bude iznosio informacije za događaj o kojem je pisao Baldi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading