PLJUVAČKA U LICE MESIJU! Leo mu ovaj SRAMAN potez neće ZABORAVITI! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bez varnica u duelu svetskih šampiona i Paragvaja.

PLJUVAČKA U LICE MESIJU! Leo mu ovaj SRAMAN potez neće ZABORAVITI! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je u kvalifikacijma za Mundijal 2026. godine selekciju Paragvaja s 1:0, golom Nikolasa Otamendija već u trećem minutu utakmice.

Kapiten svetskih prvaka iz Katara Lionel Mesi proveo je na terenu 40 minuta, budući da je napadač Intera iz Majamija zaigrao od 53. minuta, kada je zamenio Hulijana Alvareza.

Imao je priliku, po mnogima, jedan od najboljih fudbalera svih vremena da postigne gol, ali sreća nije bila njegov saveznik. Najpre je Mesijev šut zaustavila prečka direktno iz kornera, da bi potom uzdrmao stativu iz slobodnog udarca, međutim, sve je ostalo u senci incidenta.

Naime, reprezentativac Paragvaja Antonio Sanabrija je u završnici ušao u raspravu sa vođom "gaučosa", ali problem se ne bi desio, da se samo na svađi sve završilo.

Fudbaler Torina je nekoliko sekundi kasnije pljunuo Mesija, zbog čega je ceo svet ostao u šoku.

Napadač Intera nije hteo nakon utakmice da stavlja značaj zbog Sanabrijinog sramnog gesta, već je naglasio da uopšte ne zna ko je dotični igrač.

- Rekli su mi u svlačionici da me je neko od njih pljunuo. Ne želim da dajem na značaju tom potezu jer će on ići okolo i pričati o tome što je još gore. On će sebe učiniti poznatim - rekao je Mesi.

Zanimljivo da arbitar Rafael Klaus nije video ovaj incident, pa je Antonio prošao bez javne opomene, međutim, pošto je kamere nemoguće izbeći, sigurno ga čeka nandadna kazna od strane Konmebola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading