PROMET OVOG PROIZVODA SKOČIO ZA 1.000 ODSTO! Nećete verovati, ekekat akcije "Bolja cena" mnogo bolji od očekivanog!

Autor:

Vesti

13.10.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec dana posle početka akcije "Bolja cena" možemo reći da su njeni efekti bolji nego što smo očekivali, izjavio je danas ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i naveo da je promet nekih proizvoda čija je cena snižena u ovoj akciji porastao i za 1.000 odsto.

PROMET OVOG PROIZVODA SKOČIO ZA 1.000 ODSTO! Nećete verovati, ekekat akcije "Bolja cena" mnogo bolji od očekivanog!

Foto: Ministarstvo untrašnje i spoljne trgovine

- Nećete se iznenaditi o kom proizvodu je reč. Reč je o parizeru ali je skočio i promet za jogurt, sok od jabuke za 800 odsto, što pokazuje koliko ljudima znači pojeftinjenje ovih proizvoda - rekao je on gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a i podsetio da se na listi proizvoda u ovoj akciji nalazi 36 artikala.

Foto: tanjug/ap

Bolja cena

Momirović je najavio da se razmišlja o proširenju akcije u narednom periodu a odgovarajući na pitanje koje bi robe mogle pojeftiniti rekao je da se to pre svega odnosi na one proizvode koji su značajni za pripremanje slava, ne precizirajući o kojim se tačno artiklima radi.

Foto: tanjug/ap

Bolja cena

- Omogućili smo ljudima da kupuju po nižim cenama, nastavićemo sa ovoj akcijom koja doprinosi očuvanju standarda građana. Očekujemo da inflacija nastavi da pada, posle martovskog vrha, kada je bila veća od 16 odsto, smanjivala se a očekujemo da u oktobru bude i jednocifrena - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

13.10.2023 11:10

Teško je naći robu "Bolja cena". Treba pregledati ceo supermarket i opet ne možete naći više od 5 - 6 različite robe. Kada bi svu tu robu stavili na jedno mesto, makar i u nekom ćešku, bilo bi bolje.