"BOLJE PAZI SE, JER NOĆAS GRADOM IDE ŠEF STANICE": Kolumbijska policajka zavodi RED NA STADIONIMA, i ostavlja bez daha!

Autor:

Sport

12.10.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksu na Instagramu prati 1,8 miliona ljudi.

"BOLJE PAZI SE, JER NOĆAS GRADOM IDE ŠEF STANICE": Kolumbijska policajka zavodi RED NA STADIONIMA, i ostavlja bez daha!

Foto: prinskrin

Aleksa

Navijači kolumbijskog fudbalskog kluba Amerika de Kali u poslednje vreme imaju ozbiljnu dilemu tokom mečeva voljenog kluba, a to je da li da prate dešavanja na terenu ili na atletskoj stazi. Zašto? Pa, pored igrališta na svom radnom mestu revnosno zadatke obavlja Aleksa Narvaez, bez dileme jedna od najatraktivnijih policijskih službenica na svetu.

 

 

Ova Latinoamerikanka svojim fizičkim izgledom mnoge ostavlja bez daha, a zadužena je za mir i bezbednost na fudbalskim stadionima. Uglavnom se to odnosi na utakmice pomenute Amerike iz Kalija.

Aleksa je širom Kolumbije i sveta uopše postala poznata po tome što na sebi uvek ima usku uniformu, koja u prvi plan ističe njene obline, pogotovo guzu. Na Instagramu je prati 1,8 miliona ljudi, najviše zbog toga što Aleksa objavljuje atraktivne i golišave fotografije. Njeni fanovi većinom su fudbalski navijači, a poslednji video-snimak sa tamošnjeg gradskog derbija između Amerike i Deportivo Kalija izazvao je veliku pažnju i višemilionski broj pregleda.

 

 

Amerika je inače slavila ubedljivo sa 3:0 i u poslednje vreme beleži odlične rezultate. Već deset utakmica u nizu ne zna za poraz. Na tabeli kolumbijske Klauzure deli drugo mesto da Indepedijenteom iz Medeljina i ima utakmicu manje, dok joj prvoplasirani tim beži pet bodova nakon 16 odigranih kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading