ZAŠTO BIH OSTAJAO U PARTIZANU, NEMA SVRHE: Trener progovorio o odlasku iz Humske

Autor:

Sport

10.10.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besmisleno je da budem paravan ili potpora nečemu sa čime se ne slažem, rekao je Savo Milošević.

ZAŠTO BIH OSTAJAO U PARTIZANU, NEMA SVRHE: Trener progovorio o odlasku iz Humske

Foto: FK Partizan

Savo Milošević, Milorad Vučelić i Igor Duljaj

Savo Milošević novi je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali ne može bez Partizana. Nekadašnji napadač i trener crno-belih malo malo poseti Humsku, a i kada je daleko od nje on misli o bivšem klupu. Čak je, navodno, postojala mogućnost da se on vrati na kormilo "parnog valjka", ali je Igor Duljaj ostao i doveo klub na čelo tabele Superlige.

Ono što je sve do sada bila nepoznanica je razlog zbog čega se Milošević septembra 2020. okrenuo i zalupio za sobom vrata. Tada je rekao da "više nikada neće raditi tu", a tri godine kasnije progovorio je detaljno o razlozima odlaska sa klupe Partizana.

Foto: Starsport

Otišao besan iz Humske: Savo Milošević

- Ako ne vidim svrhu mog angažmana, odnosno, ako ne vidim da moj angažman može nešto da promeni, ne vidim svrhu ni da budem tu. A da budem paravan ili potpora nečemu sa čime se ne slažem, mislim da je besmisleno - otkrio je Milošević u intervjuu za televiziju Face.

On je na taj način stavio do znanja da se nije slagao sa potezima koje su vukli čelnici kluba Milorad Vučelić i Miloš Vazura.

- Suštinski, moju slobodu ne prodajem. Odnosno, slobodu da budem svoj i da imam svoj stav, ne mogu da trampim za bilo šta. Ne postoji novac koji mogu da dobijem u zamenu za slobodu. Moj finansijski status verovatno pomaže mom razmišljanju. Kad ljudi nemaju parče hleba da stave deci na sto, to je druga priča. Ja sebi mogu da dozvolim luksuz da napustim nešto što mi se ne sviđa - dodao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading