GOLEADA U DARMŠTATU: Veljković strelac u porazu Verdera

Autor:

Sport

01.10.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je šesto kolo nemačke Bundeslige.

GOLEADA U DARMŠTATU: Veljković strelac u porazu Verdera

Foto: promofoto

U pretposlednjem meču šestog kola nemačke Bundeslige, fudbaleri Darmštata na svom terenu pobedili su ekipu Verdera rezultatom 4:2 (2:0).

Povratnik u elitno društvo nemačkog fudbala ostvario je prvu pobedu u sezoni. Dosad su upisali još i jedan remi, odnosno četiri poraza. Tim iz Bremena, s druge strane, zabeležio je četvrti neuspeh u tekućem ciklusu takmičenja, odnosno dve pobede.

Strelci za domaći sastav bili su Bader u 5. minutu, Skarke u 25, Mehlem u 50. i Kempe sa penala u 62. minutu. Činilo se da će Verder doživeti debakl, međutim, u završnici su uspeli da ublaže poraz i izbegnu katastrofu. Za to je zaslužen i srpski internacionalac Miloš Veljković. Ipak, pre njega na 4:1 je smanjio Deman golom u 70, dok je štoper reprezentacije Srbije pogodio u 79. minutu utakmice.

Klub iz Bremena zauzima 12. poziciju na tabeli Bundeslige sa šest osvojenih bodova posle šest kola, dok je Darmštat upisao četvrti bod.

Veljković i ekipa u narednom kolu šampionata igraju kod kuće protiv Hofenhajma naredne subote i imaće priliku za iskupljenje, a Darmštat putuje na teško gostovanje kod Augzburga istog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading