"MILIONERI" PRETE ŠAMPIONU! Hofenhajmu nije POMOGAO ni penal i igrač više! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hofenhajma poraženi su od Borusije iz Dortmunda rezultatom 1:3 (1:1) u šestom kolu Bundeslige.

"MILIONERI" PRETE ŠAMPIONU! Hofenhajmu nije POMOGAO ni penal i igrač više! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pobedom na gostovanju Hofenhajmu, "milioneri" su izbili na čelo tabele Bundeslige i, posle Bajer Leverkuzena, Štutgarta i Lajpciga, "bacili rukavicu" desetostrukom uzastopnom šampionu Bajernu iz Minhena.

Vođstvo Dormtundu doneo je Niklas Filkrug, kome je pogodak u 18. minutu, na asistenciju Brandta bio prvenac u novoj sezoni za - 0:1.

Samo sedam minuta imala je Borusija prednost, pošto je Andrej Kramarić u 25. sigurno realizovao najstrožu kaznu i sa "bele tačke" - 1:1.

Ipak, u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena iskusni Marko Rojs bio je precizan, vrativši vođstvo na stranu viceprvaka Nemačke - 1:2.

Konačnih 3:1 za pobedu "milionera", koji su od 71. minuta igrali bez isključenog Bensebainija, postavio je Rajerson u dubokoj sudijskoj nadoknadi vremena, na isteku 90+5. minuta.

Borusija iz Dortmunda sada je na liderskoj poziciji, ima 14 bodova, jedan više od Bajerna i Bajera, koji imaju po utakmicu manje.

Sa druge strane, Hofenhajm je ostao na šestom mestu s 12 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading