POSLE ODLASKA TADIĆA - POTOP! Navijači Ajaksa prekinuli derbi, POTPUNI HAOS NA "AMSTERDAM ARENI"

Autor:

Sport

24.09.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fejnord već na poluvremenu vodi u glavnom gradu sa 3:0.

POSLE ODLASKA TADIĆA - POTOP! Navijači Ajaksa prekinuli derbi, POTPUNI HAOS NA "AMSTERDAM ARENI"

Foto: Tanjug/AP

Navijači Ajaksa

Nakon što je Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i novo pojačanje Fenerbahčea, napustio Ajaks u klubu iz Amsterdama blago rečeno ne cvetaju ružu. Zapravo, "kopljanici" su u potpunom haosu čemu svedoče i današnje apokaliptične scene sa stadiona "Johan Krojf".

Naime, navijači slavnog kluba nisu mogli da se pomire sa ubedljivim vođstvom najvećeg rivala Fejnorda u holandskom šampionatu, pa su u 37. minutu, pri rezultatu 3:0 za goste, prekinuli meč ubacivanjem baklji u teren. Sudija Guzubujuk nije imao drugo rešenje osim da igračima pokaže da krenu ka svlačionici.

Fejnord je golovima Himeneza u devetom i 19. minutu stigao do velikih 2:0, a onda je Igor Paišao u 37. dotukao velikog rivala i "naterao" huligane da naprave incident. Međutim, nakon pauze utakmica je nastavljena, a trenutno je poluvreme u Amsterdamu.

Ajaks je od starta prvenstva u kojem je odigrano pet kola zabeležili samo jednu pobedu, 13. je na tabeli i verovatno će tu i ostati posle utakmice šeste runde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading