HAOS NA OLIMPIKU: Golman Lacija dao gol u nadoknadi! Petarda Barse, poraz Dortmunda u Parizu (VIDEO)

Autor: Tanjug

Sport

19.09.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Provedel oteo pobedu "jorgandžijama".

HAOS NA OLIMPIKU: Golman Lacija dao gol u nadoknadi! Petarda Barse, poraz Dortmunda u Parizu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ivan Provedel daje gol Atletiku

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Borusiju iz Dortmunda rezultatom 2:0 na startu Lige šampiona, Barselona je bila neumolijva i deklasirala Antverp (5:0), dok je golman Lacija Ivan Provedel golom u 90+5. minutu doneo remi protiv madridskog Atletika (1:1).

U grupi F koju su mediji nazvali "grupom smrti", PSŽ je u drugom poluvremenu slomio otpor Borusije iz Dortmunda. Kilijan Mbape je bio siguran sa bele tačke u 49, a pobedu je osigurao Ašraf Hakimi golom u 58. minutu.

Barselona je očekivano lako pobedila Antverp, a ponovo je odličan bio Žoao Feliks, dvostruki strelac i asistent.

Fejenord je pobedio Seltik u meču koji su obeležila dva crvena kartona za goste i neiskorišćeni penal, napadač domaće ekipe Igor Paišao nije uspeo da zatrese mrežu u 65. minutu. Crvene kartone u redovima Seltika dobili su Gustaf Lagerbilke u 64. i Tijago Holm Odin u 68. minutu.

Golom Pabla Bariosa u 29. minutu madridski Atletiko je bio na korak od pobede u Rimu protiv Lacija, ali se onda u 90+5. minutu pred golom gostiju pojavio golman Lacija Provedel i udarcem glavom sa pet metara doneo veliki bod "nebesko-plavima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading