SUMNJIV OGLAS U SRBIJI PODIGAO BURU NA INTERNETU: Stan za studentkinju u Novom Sadu izaziva zabrinutost

Autor:

Vesti

24.09.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se na društvenoj mreži Reddit pojavio neobičan oglas koji je brzo izazvao pažnju korisnika interneta.

SUMNJIV OGLAS U SRBIJI PODIGAO BURU NA INTERNETU: Stan za studentkinju u Novom Sadu izaziva zabrinutost

Foto: shutterstock, Printscreen/www.reddit.com/r/serbiancringe/

Za sada neidentifikovani čovek nedavno je postavio oglas, a na popularnoj društvenoj mreži Reddit su ga objavili zabrinuti korisvici te mreže, u kojem izražava nameru da plaća stan studentkinji u Novom Sadu do 300 evra.

Oglas je izazvao različite reakcije i zabrinutost među korisnicima interneta, s obzirom na sumnju da bi osoba iza oglasa mogla biti manijak.

 

 

Iako su oglasi za iznajmljivanje stanova česta pojava, korisnici su postali oprezniji kada je u pitanju sigurnost i bezbednost. Ima onih koji smatraju da bi ovakve situacije trebalo prijaviti nadležnim organima kako bi se istražila pozadina oglasa i proverila verodostojnost osobe koja ga je postavila.

U svakom slučaju, važno je da korisnici interneta budu oprezni i pažljivi kada se susretnu sa sumnjivim oglasima ili ponudama. Ukoliko se odluče da kontaktiraju osobu iz oglasa, trebalo bi preduzeti odgovarajuće mere predostrožnosti kako bi se obezbedila njihova lična bezbednost.

Policija i druge nadležne institucije trebalo bi da budu uključene u ovakve situacije kako bi se sprovela istraga i osigurala sigurnost građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading