"OD MRŽNJE DO LJUBAVI IMA TAKO MALO": Tadić gestom zaludeo navijače Fenerbahčea, sada ga DIŽU U NEBESA!

Autor:

Sport

22.09.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez desetke istanbulskog kluba prilikom ulaska u igru.

"OD MRŽNJE DO LJUBAVI IMA TAKO MALO": Tadić gestom zaludeo navijače Fenerbahčea, sada ga DIŽU U NEBESA!

Foto: printscreen/Twitter

Dušan Tadić

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić izaziva rolerkoster emocija kod navijača u Turskoj, a nakon što je nedavno bio na "stubu srama", sada je ponovo postao heroj i miljenik tamošnje publike.

Igračke kvalitete Srbina niko ne može da ospori, što je u poslednja dva meseca koliko nosi dres Fenerbahčea u više navrata pokazao i dokazao. A, očigledno da su mu "oprostili greh" zbog podignuta tri prsta na proslavi pobede reprezentacije Srbije nad Litvanijom (3:1) u kvalifikacijama za EVRO 2024 nedavno.

Najnoviji potez koji je oduševio navijače dogodio se u četvrtak pre ulaska u igru na meču protiv Nordjelanda. Naime, Tadiću su fanovi iskazali veliko poštovanje na društvenim mrežama, a razlog za to je video-snimak na kom se vidi kako popularni Duća dva puta ljubi plavo-žuti dres pre nego što ga je obukao i ušao na teren u 87. minutu utakmice.

 

 

Fenerbahče je, inače, sa 3:1 dobio danskog predstavnika u prvom kolu Lige konferencije, dok u šampionatu Turske zauzima prvo mesto sa četiri pobede iz isto toliko odigranih utakmica.

Desetka "orlova" dosad je odigrala 11 mečeva u dresu istanbuskog giganta i uz četiri gola dodao je i dve asistencije. Prethodno, pet godina je nosio dres amsterdamskog Ajaksa u kojem je stekao kultni status, bio kapiten i oborio nekolicinu prestižnih rekorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

22.09.2023 19:28

Bio i ostao čepuljaaa!!! Guzonja!!!!