RONALDO "TALASAO", PA ZANEMEO PRED NABILDOVANIM SUDIJOM: Istetovirani Brazilac mu se suprotstavio!

Autor:

Sport

23.09.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena na meču Al Nasra.

RONALDO "TALASAO", PA ZANEMEO PRED NABILDOVANIM SUDIJOM: Istetovirani Brazilac mu se suprotstavio!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Saudijski velikan Al Nasr pobedio je Al Ahli u velikom tamošnjem derbiju i goleadi - 4:3, a legendarni napadač Kristijano Ronaldo odigrao je fenomenalan meč na krcatom Al Aval parku.

Portugalac je sa dva gola predvodio tim iz Rijada do pobede, dvostruki strelac bio je i Taliska, dok su za goste pogađali Kesi, Marez i Brikan.

 

Meč je obeležila i jedna neobična scena, odnosno rasprava temperamentog Rolanda sa sudijom iz Brazila Andersonom Daronkuom, čija je odluka razbesnela najveću fudbalsku zvezdu u Saudijskoj Arabiji. Naime, Kristijano se nakon odluke arbitra da pokaže gol-aut zatrčao ka njemu i počeo da "talasa" rukama, ali kada je shvatio da Anderson neće uvažiti njegove prigovore stavio je ruke iza leđa ironično slušajući objašnjenje. Pokušavao je potom mirnijim tonom da nagovori sudiju da promeni odluku, međutim, slaba vajda. Brazilac je ostao dosledan.

 

 

Tek nakon što je sudija otišao i okrenuo mu leđa, Ronaldo je opet počeo da drami i hvata se za glavu. Inače, Anderson nije tipičan sudija, barem kada je reč o fizičkom izgledu. Očigledno je ljubitelj teretane i bodibildinga, pošto ima prilično velike bicepse. Takođe, ruke mu krase i tetovaže.

Kristijanu će barem za utehu ostati činjenica da je ponovo na vrhu liste strelaca u saudijskom šampionatu, pošto je nakon dva nova pogotka trenutno na kvoti od devet golova i četiri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading