MALO MU ARAPSKO BLAGO: Kristijano Ronaldo tužio bivsi klub i traži milione

Autor:

Sport

16.09.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac traži plate za period dok je vladala korona, a timovi pravili kombinacije sa igračima kako bi uštedeli.

MALO MU ARAPSKO BLAGO: Kristijano Ronaldo tužio bivsi klub i traži milione

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kristijano Ronaldo živi kao bog u Saudijskoj Arabiji i uživa u bogatstvu, ali ga to ne sprečava da traži još. I to od bivšeg kluba Juventusa kojeg je tužio u nameri da dobije razliku u platama iz perioda dok je ceo fudbal bio ugrožen pandemijom koronavirusa, pa i članovi Serije A.

Naime, Portugalac je tužio Staru damu i zahteva isplatu čak 19.900.000 evra. na ime neisplaćenih plataiz perioda korona-krize. Naime, klubovi su tada pravili kombinacije sa igračima, zvanične i nezvanične, kako bi uštedeli i rasteretili budžet, a deo toga je sigurno bio i sadašnji fudbaler Al Nasra. Međutim, Kristijano je očigledno shvatio da nema potrebe da išta oprosti crno-belima iz Torina, sa kojima se ionako nije lepo rastao kada je prešao u Mančester junajted.

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Ronaldo je drugi fudbaler koji je tužio Juventus poslednjih dana, posle Leonarda Bonućija. Slavni Italijan je podneo tužbu jer mu nisu obezbedili adekvatne uslove za treniranje, čime je prekršen kolektivni ugovor s italijanskim Udruženjem fudbalera. Navodno, Bonući je pristup terenima imao uveče ili u različito vreme od ostatka tima i nije imao priliku da viđa članove stručnog štaba i koristi kompletan trening centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading