SRBIMA STIŽE VELIKO POJAČANJE! Juventus našao ZAMENU za Pogbu!

Autor:

Sport

14.09.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjanko-neri kupuju u Premijer ligi.

SRBIMA STIŽE VELIKO POJAČANJE! Juventus našao ZAMENU za Pogbu!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Fudbalski klub Juventus zainteresovan je za igrača Arsenala i reprezentativca Gane Tomasa Partija, prenose danas italijanski mediji.

Parti bi u Juventusu trebalo da zameni Francuza Pola Pogbu, koji je privremeno suspendovan, jer je bio pozitivan na testosteron na doping testu.

Francuski fudbaler nasumično je testiran posle utakmice Juventusa i Udinezea u Seriji A, 20. avgusta. On je bio pozitivan na testosteron, hormon koji povećava izdržljivost.

Juventus planira da uruči otkaz Pogbi ako i posle testa B uzorka francuski fudbaler bude pozitivan na testosteron.

Foto: Tanjug/AP

Tomas Parti

Italijanski mediji navode da je Parti pre nekoliko meseci bio na pragu prelaska u Juventus, ali Arsenal nije želeo da proda reprezentativca Gane.

Tomas je na Emirate stigao pre tri godine iz madridskog Atletika, a pre toga je igrao takođe za španske klubove, Majorku i Almeriju. Od početka tekuće sezone odigrao je četiri meča za londonski klub.

Ukoliko dođe do transfera, nema sumnje da će srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić dobiti veliko pojačanj u veznom redu.

"Stara dama" je u novoj sezoni upisala sedam bodova i trenutno je treća, ali bez pobede kod kuće. Naime, na otvaranju "kalča" savladali su Udineze na "Dačija areni" s 3:0, a potom i Empoli na strani rezultatom 2:0, ali su između toga remizirali u Torinu s Bolonjom 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading