RONALDO SE OPROSTIO OD MESIJA: Nema ga više, a bilo nam je lepo

Autor:

Sport

07.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenili smo istoriju fudbala našim rivalstvom, ali je svako od nas odabrao svoj put, kazao je Portugalac.

RONALDO SE OPROSTIO OD MESIJA: Nema ga više, a bilo nam je lepo

Foto: Ap photo

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su po mnogima glavni kandidati za zvanje najboljeg fudbalera u istoriji. Ono što je još važnije u toj trci je da su Portugalac i Argentinac igrali i dalje igraju u istoj eri, samo su se sada njihovi putevi razišli, pa velikog rivalstva i međusobnih duela više nema.

Ronaldo je prešao u Saudijsku Arabiju i redove Al Nasra, dok je Mesi u MLS ligi gde nosi dres Majamija. Međutim, Portugalcu očigledno nedostaju međusobni dueli kojih su najviše odigrali dok je on bio u Realu a Leo u Barseloni. Zato je Kristijano sa setom govorio o tom vremenu svestan da se sa Mesijem možda više nikad neće sresti na terenu.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Srećan je u Saudijskoj Arabiji - Ronaldo

- Rivalstva nema. Bilo je lepo, navijačima se dopalo. Svako ko voli Kristijana Ronalda ne mora da mrzi Mesija. Obojica su vrlo dobri, promenili su istoriju fudbala. Poštovani smo svuda u svetu, to je najvažnije. On ima svoj put, ja takođe. Dobro mu ide, koliko sam video. Govorio sam uvek, mi smo delili pozornicu 15 godina i bili, neću reći prijatelji, ali kao dvojica kolega koji poštuju jedan drugoga - poručio je Ronaldo uz određenu dozu nostalgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading