RIJADU MAREZU ŽIVOT VISI O KONCU: Milioni Mitrovićevog nesuđenog kluba mu mogu doći glave

Autor:

Sport

16.09.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alžirac završio u bolnici, lekari moraju da mu daju dodatni kiseonik da bi lakše disao.

RIJADU MAREZU ŽIVOT VISI O KONCU: Milioni Mitrovićevog nesuđenog kluba mu mogu doći glave

Foto: Twiter.com/screenshot

Rijad Marez

Igranje fudbala u Saudijskoj Arabiji donosi milione evra, ali može biti opasno po život! To je, nažalost, kasno shvatio Rijad Marez, nova uzdanica Al Ahlija i nekadašnja vedeta Mančester sitija kojem su lekari morali da spasavaju život i koji se i dalje nalazi u bolnici u Džedi.

Naime, Alžirac se otrovao hranom u jednom poznatom restoranu u gradu, pa je hospitalizovan u Džedi nakon što je osetio bolove u stomaku. Prema prvim informacijama, ustanovljeno je prisustvo bakterija u želucu, a koliko je situacija ozbiljna može se videti na fotografijama na kojima se pored njegovog bolničkog kreveta vide boce sa kiseonikom na koje je priključen. 

 

 

Podsetimo, Marez je nakon osvajanja triple krune sa Mančester sitijem potpisao ugovor u Saudijskoj Arabiji za Al Ahli, na čijem je radaru pre odlaska u Al Hilal bio i srpski napadač Aleksandar Mitrović. Marezu su saigrači brojne zvezde evropskog i svetskog dubala i igra sa Rodžerom Ibanjezom, Egzanom Aljoskim, Eduardom Mendijem, Frankom Kesijem, i Robertom Firminom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading