OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Neviđeni SKANDAL u Londonu! Sramna PROVOKACIJA Albanaca, veliki PROPUST Engleza! (FOTO)

Autor:

Sport

22.09.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a poraženi su na gostovanu Vest Hemu.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Neviđeni SKANDAL u Londonu! Sramna PROVOKACIJA Albanaca, veliki PROPUST Engleza! (FOTO)

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Nisu uspeli fudbaleri TSC-a da zadrže pozitivan rezultat u meču protiv Vest Hema, na premijeri u Ligi Evrope, pa je tim Žarka Lazetića poražen rezultatom 1:3.

Iako je Petar Stanić doveo u prednost Topolčane, koji su do 66. minuta imali vođstvo od 1:0, na kraju su pognutih glava napustili teren.

Junak "čekićara" bio je Vard Prous, asistent kod drugog i trećeg gola, dok je rezultatski preokret posle kornera domaćinu doneo Kudus, pogodivši glavom za 2:1.

Ono što je, međutim, promaklo mnogima, jeste skandal koji se desio na tribinama Olimpijskog stadiona. Naime, jedan navijač je u tom trenutku mahao zastavom Albanije za koju je vrlo teško naći bilo kakvu povezanost sa Vest Hemom.

Republika

Foto: printscreen/TV Arenasport

 

Naime, u sastavu Dejvida Moesa nema nijednog albanskog fudbalera, jer ih nikad nije bilo u istoriji "čekićara", a treba reći da su tek dvojica igrača iz ove zemlje nastupila u Premijer ligi (Lorik Cana u Sanderlendu, odnosno Armando Broja u Čelsiju).

Postavlja se pitanje kako i zašto su redari uopšte pustili navijača na tribine sa albanskom zastavom, naročito ako je glavni cilj bio da se isprovociraju fudbaleri TSC-a, međutim, nisu nisu uspeli u toj nameri, jer su Lazetićevi izabranici izignorisali pomenutu zastavu.

Pobedu Vest Hema potvrdio je Souček u finišu meča, pa će superligaš premijerne bodove morati da traži u narednim izazovima protiv Olimpijakosa i Frajburga.

U drugom kolu, Topolčani će 5. oktobra ugostiti Pirejce, dok Frajburg čeka Vest Hem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading