Veliko priznanje za Fondaciju Humana srca u Dimitrovgradu!

Autor:

Vesti

22.09.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan opštine Dimitrovgrad i veliki praznik Rođenja presvete Bogorodice je proslavljen u Domu kulture u Dimitrovgradu, uz poseban program i prisustvo najviših državnih zvaničnika.

Veliko priznanje za Fondaciju Humana srca u Dimitrovgradu!

Foto: Republika.rs

Fondacija Humana srca iz Beograda je dobitnik priznanja za pomoć socijalno ugroženim porodicama u Dimitrovgradu.

Da podsetimo, u aprilu ove godine Fondacija je održala svoje Prvo donatorsko veče na kome je prikupila novac za izgradnju domova za 3 porodice iz Vlasotinca, Leskovca i Dimitrovgrada. U roku od četiri meseca, sve tri porodice su useljene u svoje nove domove, a 7 dece je dobilo osnovu za bolji i srećniji život.

Dan opštine Dimitrovgrad i veliki praznik Rođenja presvete Bogorodice je proslavljen u Domu kulture u Dimitrovgradu, uz poseban program i prisustvo najviših državnih zvaničnika, ministra odbrane Miloša Vučevića i ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Pored Fondacije Humana srca, nagrade su uručene i najboljim đacima u školama u Dimitrovgradu, konzulu Republike Bugarske u Nišu i drugima, koji su svojim radom i zalaganjem oplemenili život ove opštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading