RAZOČARAN SAM: Lazetić iskren posle poraza u Londonu!

Autor:

Sport

21.09.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg TSC-a nije srećan iako je njegov tim pokazao zube.

RAZOČARAN SAM: Lazetić iskren posle poraza u Londonu!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a nisu uspeli da osvoje bodove na startu takmičenja u Ligi Evrope, pošto su poraženi od Vest Hema u Londonu.

Po završetku utakmice je svoje impresije izneo strateg vicešampiona Srbije Žarko Lazetić.

Razočaran sam sigurno porazom. bez obzira na utakmicu, igra se 11 na 11. Imali smo dobru priliku da napravimo nešto više i propustili smo je. Ovaj dečko Vord-Praus stavlja loptu gde god on poželi. U prvom poluvremenu smo to uspeli da zaustavimo. Izašli smo sa nešto nižom postavom, jer smo hteli da budemo agresivniji. Kada smo dali gol, prvo što sam pomislio je bilo da smo rano dali gol. Sve što smo želeli jeste da ne igraju Vord-Praus, Paketa i Antonio. Dvojica su bili starteri, Antonio je ušao na kraju i to je na kraju presudilo. Vidim da su svi ozareni, a ja sam razočaran - rekao je on nakon meča.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Nastavio je u dahu.

- Protiv Brage nismo se adaptirali na ovakav nivo, sada smo se bolje pripremili. Bili smo blizu, šutnuli smo 10 puta na gol. Naravno, šutnuo je i Vest Hem, to je bilo i očekivano. Imali smo i kadrovskih problema Čalušić nije igrao. Sada smo razočarani, osećamo da smo mogli više od ovoga - dodao je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading