U SRBIJI SUNČANO I VEOMA TOPLO! Totalni preokret stiže već popodne!

Autor:

Vesti

22.09.2023

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo sa slabim i umerenim, južnim i jugoistočnim vetrom i najnižom temperaturom do 21 stepena Celzijusa, a najvišom do 34 stepena.

U SRBIJI SUNČANO I VEOMA TOPLO! Totalni preokret stiže već popodne!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Vremenska prognoza

Najniža sutrašnja temperatura biće od 13 do 21, a najviša dnevna od 28 do 34 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 34 stepena.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom u subotu posle podne zahvatiće severne i zapadne delove zemlje, a u toku noći ka nedelji i ostale krajeve Srbije. 

Lokalno su moguće i vremenske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina, naročito u severnoj, zapadnoj i centralnoj Srbiji. 

Od ponedeljka se očekuje postepena stabilizacija vremena, pa će u većini mesta biti promenljivo oblačno, uglavnom suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima uz dnevnu temperaturu od 26 do 30 stepena Celzijusa. 

Retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom moguća je samo ponegde u brdsko-planinskim predelima, navodi RHMZ. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading