TRENER VEST HEMA PONIZIO TSC: "NE znamo PREVIŠE o njima"!

Autor:

Sport

21.09.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak duel za izabranike Žarka Lazetića.

TRENER VEST HEMA PONIZIO TSC: "NE znamo PREVIŠE o njima"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Vest Hema dočekuju TSC u prvom kolu A grupe Lige Evrope od 21:00, a trener "čekićara" Dejvid Mojes ne zna previše o svom narednom rivalu.

- TSC je imao dobre rezultate u ovoj sezoni. Malo je teže oceniti njihovu igru, ali prikupićemo što više informacija i proslediti ih našim fudbalerima. Nije lako dobiti sve informacije o timu iz Srbije, ali naš posao je da to uradimo. Radujemo se što ćemo igrati sa njima. Takođe, radujemo se što ćemo igrati u novembru u Srbiji. Za TSC je veliki uspeh što su došli do grupne faze Lige Evrope. Igrali su sa Bragom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Mi smo odgledali oba meča, imali smo priliku da vidimo na delu naše sutrašnje protivnike - rekao je Dejvid Mojes.

 

 

Bivši trener Mančester junajteda ekipu iz Srbije dočekuje u punom sastavu.

- Alvarez je suspendovan, ali svi ostali su spremni da igraju u četvrtak. Imamo veliku konkurenciju za mesto u startnoj postavi. Sjajno je što su svi igrači u formi, jer to znači da svi žele da budu u prvom timu. Oni će imati prilike da pokažu šta znaju, jer ćemo u narednom periodu imati set teških utakmica - završio je Mojes.

TSC očekuje debi u grupnoj fazi evropskih takmičenja, a nema sumnje da će skupo "prodati kožu" protiv prošlogodišnjeg osvajača Lige konferencija u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mr

22.09.2023 14:45

Ne znam ni ja o TSC iako sam iz Srbije.